Het laatste VarexHuis nieuws

Kerstsluiting kantoor VarexHuis

Vanwege de kerstvakantie is VarexHuis van zaterdag 23 december t/m zondag 7 januari gesloten. Vanaf maandag 8 januari staan onze adviseurs graag weer voor u klaar, om u te helpen uw droomhuis te realiseren. Namens het hele VarexHuis team wensen wij u fijne feestdagen...

Lees meer

Sneak preview; gerealiseerd VarexHuis

In de zomer van 2015 ontstond het eerste contact tussen de eigenaren van een nieuwbouw kavel in Vught en VarexHuis. In het intensieve voorbereidingsproces waarbij onze VarexHuis verkoopadviseur de klant compleet heeft begeleid, werd het ontwerp tot in de laatste...

Lees meer

Feestelijke opening showroom VarexHuis

Op vrijdagmiddag 22 september werd de VarexHuis showroom feestelijk geopend. Dit was het moment om onze leveranciers en onderaannemers een kijkje te laten nemen in de showroom onder het genot van een drankje.

Lees meer

Nieuwe Collega: Erwin Hospers

Ik ben Erwin Hospers en graag stel ik mij aan u voor. Sinds medio juni 2017 werk ik met enorm veel plezier als verkoopadviseur in het VarexHuis team. Graag tot ziens.

Lees meer

Vakantiebericht

Het moment waar veel Nederlanders al weken naar uit kijken: de vakantie staat weer voor de deur. Ook bij VarexHuis. Van vrijdag 4 augustus t/m vrijdag 25 augustus zijn wij gesloten. Vanaf maandag 28 augustus staan onze adviseurs weer fulltime voor u klaar.

Lees meer

Beleef VarexHuis nu zelf!

Vanaf nu kunt u een uniek kijkje achter de schermen krijgen bij VarexHuis. Met de komst van de nieuwe showroom in onze timmerfabriek kunt u een groot deel van het aanbod aan materialen bekijken. En kunt u zelf ervaren hoe een VarexHuis tot stand komt!

Lees meer
Blijf altijd op de hoogte met onze digitale nieuwsbrief

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF