Het laatste VarexHuis nieuws

Feestelijke opening showroom VarexHuis

Op vrijdagmiddag 22 september werd de VarexHuis showroom feestelijk geopend. Dit was het moment om onze leveranciers en onderaannemers een kijkje te laten nemen in de showroom onder het genot van een drankje.

Lees meer

Nieuwe Collega: Erwin Hospers

Ik ben Erwin Hospers en graag stel ik mij aan u voor. Sinds medio juni 2017 werk ik met enorm veel plezier als verkoopadviseur in het VarexHuis team. Graag tot ziens.

Lees meer

Vakantiebericht

Het moment waar veel Nederlanders al weken naar uit kijken: de vakantie staat weer voor de deur. Ook bij VarexHuis. Van vrijdag 4 augustus t/m vrijdag 25 augustus zijn wij gesloten. Vanaf maandag 28 augustus staan onze adviseurs weer fulltime voor u klaar.

Lees meer

Beleef VarexHuis nu zelf!

Vanaf nu kunt u een uniek kijkje achter de schermen krijgen bij VarexHuis. Met de komst van de nieuwe showroom in onze timmerfabriek kunt u een groot deel van het aanbod aan materialen bekijken. En kunt u zelf ervaren hoe een VarexHuis tot stand komt!

Lees meer

Uniek concept: beleef VarexHuis

Al een ruime tijd geleden is VarexHuis begonnen met bouw van een eigen showroom in Borne! De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan deze showroom en momenteel wordt er de laatste hand aan gelegd.

Lees meer
Blijf altijd op de hoogte met onze digitale nieuwsbrief

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF