Het laatste VarexHuis nieuws

Beleef VarexHuis nu zelf!

Vanaf nu kunt u een uniek kijkje achter de schermen krijgen bij VarexHuis. Met de komst van de nieuwe showroom in onze timmerfabriek kunt u een groot deel van het aanbod aan materialen bekijken. En kunt u zelf ervaren hoe een VarexHuis tot stand komt!

Lees meer

Uniek concept: beleef VarexHuis

Al een ruime tijd geleden is VarexHuis begonnen met bouw van een eigen showroom in Borne! De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan deze showroom en momenteel wordt er de laatste hand aan gelegd.

Lees meer

Kom binnenkijken bij VarexHuis

Een echt VarexHuis beleven kan nu zo vanaf uw scherm! In de virtuele tour op onze website kunt u zelf ‘rondlopen’ in een VarexHuis dat we onlangs hebben gebouwd. Bekijk alle ruimtes vanuit alle hoeken en ervaar de ruimte die VarexHuis u biedt!

Lees meer

Kerstsluiting

Vanwege de kerstvakantie is VarexHuis van zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari gesloten. Vanaf maandag 9 januari staan onze adviseurs graag weer voor u klaar, om u te helpen uw droomhuis te realiseren.

Lees meer

Kavelmarkt Hengelo zaterdag 29 oktober 2016

Heeft u bouwplannen en zoekt u een kavel in de gemeente Hengelo (Overijssel)? Kom dan naar de kavelmarkt op zaterdag 29 oktober! Ook de VarexHuis adviseurs staan hier voor u klaar, om u te informeren over de bouw van uw ideale huis.

Lees meer
Blijf altijd op de hoogte met onze digitale nieuwsbrief

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF