Schetsontwerp van de maand

Schetsontwerp van de maand december 2017

Het schetsontwerp van de maand december valt vooral het kenmerkende entree element in de voorgevel op, voorzien van glas. Aan de achterzijde zit nog een verassing. Hier is een flinke aanbouw gesitueerd met daarin een berging, bijkeuken en een multifunctionele ruimte...

Lees meer

Schetsontwerp van de maand november 2017

Het schetsontwerp van de maand november is een eigentijdse woning met royale leefruimte. De combinatie met een donkere gevelsteen, donkere hardhouten kozijnen en de schuin toelopende dakpunten geeft deze woning een eigen moderne stijl. Bij deze woning komt u binnen in...

Lees meer

Schetsontwerp van de maand juli 2017

Het schetsontwerp van de maand juli is een moderne woning gericht op levensloopbestendig wonen. Door de glaspartij bij de entree, bloemkozijn en schuin toelopende topgevels krijgt de woning een moderne uitstraling.

Lees meer

Schetsontwerp van de maand juni 2017

Het schetsontwerp van de maand juni is een levensloopbestendige woning in een modern jasje. De moderne tuitgevels op de woning, de donkere accenten en de strakke roedeverdeling in de kozijnen geven de klassieke roodbruine steen een moderne uitstraling.

Lees meer

Schetsontwerp van de maand mei 2017

Het schetsontwerp van de maand mei is een karakteristieke woning met een moderne touch. Door de glaspartij bij de entree en door de toepassing van donkere kozijnen krijgt de woning een moderne uitstraling.

Lees meer

Nog meer inspiratie opdoen?

Op onze inspiratiepagina ziet u nog veel meer schetsontwerpen van de VarexHuis architect. In alle stijlen, types en afmetingen.

Bekijk alle schetsontwerpen
Blijf altijd op de hoogte met onze digitale nieuwsbrief

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF